Stevig fundament voor de toekomst

crop-foto-persbericht-samenwerking-lr

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam en NN Marathon Rotterdam slaan handen ineen: 5-jarig contract legt stevig fundament voor toekomstige ambities.

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam gaat samenwerken met de NN Marathon Rotterdam. De twee partijen hebben een 5-jarig contract getekend. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zal als sponsor van de grootste en mooiste marathon van het land Nederland vanaf volgend jaar de Marathon Sport Expo organiseren.

De Marathon Sport Expo is een gratis toegankelijke running-beurs die onlosmakelijk is verbonden met de NN Marathon Rotterdam. Deze expo trekt in 2016 naar verwachting meer dan 40.000 bezoekers naar het vernieuwde WTC-congrescentrum, dat sinds dit jaar wordt geëxploiteerd door Postillion Hotels.

De 36ste editie van de Marathon Sport Expo, het kloppend hart van de NN Marathon Rotterdam, vindt volgend jaar plaats van 8 tot en met 10 april, de dag van de marathon. Op de beurs, dicht bij start en finish op de Coolsingel, zijn stands aanwezig van de meest uiteenlopende sportmerken en running-gerelateerde producten.

Behalve de NN Marathon Rotterdam en de ¼ Marathon Rotterdam op zondag, kent het evenement op zaterdag twee andere populaire lopen: de AD Mini Marathon en de NN Kids Runs. De Marathon Sport Expo gaat al op vrijdag open. Aan de vooravond van de marathon wordt in het Postillion Convention Centre WTC de traditionele Pasta Party georganiseerd.

,,Wij hebben met Postillion Convention Centre WTC Rotterdam een partner gevonden die in staat is om samen met onze organisatie de Marathon Sport Expo een nieuwe impuls te geven,’’ stelt Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam. ,,Met deze belangrijke partner kunnen we een belangrijke verdiepings- en verbredingsslag maken.’’

Ook Postillion Directeur Regio West, Erik-Jan Ginjaar, is verheugd over de samenwerking. ,,We zijn trots te mogen samenwerken met zo’n belangrijk internationaal topevenement in Rotterdam. We zullen alles in het werk stellen om de jaarlijkse Marathon Sport Expo naar een nog hoger niveau te tillen,’’ aldus Ginjaar.

Leave a Reply