SKINS is geboren uit een ambitie van een sporter die langer wilde sporten, intensiever wilde sporten en sneller wilde herstellen van zijn activiteit. Zijn startpunt was de wetenschap dat meer zuurstof in je spieren ervoor zou zorgen dat je dit kon bereiken. Door een versnelde bloedsomloop zou dit mogelijk zijn en zou de sporter zijn doelen kunnen verwezenlijken.

In 1996 kwam hij in contact met consultants van NASA en samen hebben ze de eerste productlijn van SKINS opgebouwd. Al heel snel verspreidde het gerucht zich dat er een geweldig product op de markt was gebracht dat je meer kracht gaf, meer uithoudingsvermogen, meer snelheid en waarmee je sneller kon herstellen om weer versneld klaar te zijn voor je volgende wedstrijd of training. In het begin waren het alleen de Pro’s die SKINS gebruiken, maar al snel ondervonden ook de amateur sporters de voordelen van het gebruik van SKINS. SKINS werkt echt!!

Iedere sporter heeft baat bij het gebruik van SKINS. Of het nu gaat om de positieve werking van SKINS op “game day” of tijdens je training, of dat je SKINS Recovery Equipment gebruikt om te herstellen van je harde training of wedstrijd.

WWW.SKINS.NET

#SKINSORNOTHING
SKINS, IT’S EQUIPMENT, NOT CLOTHING

SKINS: THE ATHLETE’S CHOISE FOR COMPRESSION EQUIPMENT
SKINS: PLAY HARDER, RECOVER FASTER

Leave a Reply