Exposeren tijdens Marathon Sport Expo 2021

Op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober 2021 wordt voor de 40e keer de NN Marathon Rotterdam georganiseerd. Rondom deze marathon vindt jaarlijks de succesvolle ‘Marathon Sport Expo’ plaats. Van 21 oktober tot en met 24 oktober 2021 zullen de ruim 40.000 runners in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam hun startnummers ophalen tijdens de grootste Marathon Sport Expo van Nederland. Zij worden veelal vergezeld door vrienden, familie, collega’s en fans. Dit brengt het bezoekersaantal van de beurs tot ruim 40.000 personen! De Marathon Sport Expo is dus een uitstekend platform voor uw product of dienst.

Deze expo biedt u als ondernemer de mogelijkheid om samen met de 40.000 runners en een minimaal evenzo grote aanhang van familie, vrienden, collega’s, buren en fans, winnend aan de start te verschijnen; een uitstekend platform voor uw product of dienst.

De Marathon Sport Expo  is hét live running platform dat geen loper of exposant wil missen. De expo brengt vraag en aanbod van consument en exposant bij elkaar. De expo biedt werkelijk alles op gebied van hardlopen en lifestyle zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw, jong en oud. De nieuwste innovaties, belangrijke merkproducten, informatie, kleding, schoenen, voeding, gezondheid, verzorging, gadgets, info- en entertainment, en nog veel meer!

De Marathon Sport Expo biedt een compleet vernieuwd en vernieuwend beursconcept. Verschillende thema’s komen aan bod. Voor u dé mogelijkheid om hierin onderscheidend te participeren en specifiek in te spelen op uw doelgroep!

Thema’s:

  • Lifestyle
  • Medisch & Voeding
  • Duursporten
  • Sport & Uitstraling
  • Women’s World

Inschrijfformulier:

U kunt het inschrijfformulier downloaden via de volgende link: Inschrijfformulier Rotterdam Marathon Sport Expo 2018

Interesse of vragen?

Voor meer informatie bel naar 010 – 405 4462 of druk op de knop.

Neem contact op