Exposanten

Schrijf je in voor de Rotterdam Marathon Sport Expo: Nederlands grootste Marathon Sport Expo

Natuurlijk mag jouw bedrijf niet ontbreken tijdens de Rotterdam Marathon Sport Expo. Lopers van de marathon, 1/4 marathon en de mini marathon mogen jouw expertise op het gebied van hardlopen, sport, gezondheid en voeding niet missen. Net als voorgaande jaren is dit evenement een unieke bijeenkomst met een bijzondere sfeer. De focus ligt op inspanning, maar de atleten die de sport expo bezoeken kunnen ook ontspanning waarderen. Onze loterij en reuzen medaille was niet voor niets een groot succes.

Zijn de deelnemers aan de NN Rotterdam Marathon jouw doelgroep? Meer dan 40.000 deelnemers komen hun startnummer ophalen op de locatie waar de Marathon Sport Expo plaatsvindt. En ze zijn allemaal in goede conditie. Even de benen strekken om te kijken wat de exposanten aanbieden is dus geen probleem. Ben jij klaar voor hét sportieve evenement van Rotterdam? Meld je dan snel aan als exposant.

Een standpositie begint bij 9m2 (3x3m). heb je meer ruimte nodig? Geen enkel probleem. Natuurlijk is een standaardplek ook uit te breiden naar bijna ieder gewenst formaat (mits deze minimaal 3m diep is en 3m breed) . Met een basis standbouwpakket bijvoorbeeld. We zorgen dan voor standwanden, vloerbedekking, een duospot per 9 m². en een stroomaansluiting. Ook een uitgebreid pakket is een optie. Bij dit pakket krijg je alles uit het basispakket, aangevuld met één afsluitbare balie per 20 m² en 2 barkrukken per 20 m².

Inschrijfformulier exposanten

Wil jij onze interactieve plattegrond zien?

Vragen? Neem contact met ons op

Tel. +31 (0)10 – 405 44 62
info@marathonsportexpo.nl

Download onze brochure
De Marathon Sport Expo 2021

Download brochure