Waarom een Anita active sportbeha?

It´s more than sports, it´s passion!

Sportbeha´s van de beha specialisten.

Niet alleen voor professionals, maar zeker ook alle andere sportliefhebsters wensen sportlingerie, die iedere beweging meemaakt, steun geeft zonder te knellen, ademend is, transpiratievocht van het lichaam wegvoert en niet insnijdt of drukt. Precies deze eigenschappen biedt de Serie „Active“.

 

Anita active sportondergoed onderscheidt zich van andere sportbeha´s door de hoge functionaliteit. Uitgebreide draagtests garanderen een buitengewone pasvorm en optimale steun bij elke sport tot in grote cupmaten. De beha´s zijn ademend en van warmteregulerende materialen vervaardigd, die een aangenaam droge huid garanderen. De functioneel gesneden sportbeha´s op 3 verschillende ondersteuningslevels, vormen en omsluiten de borst goed, zodat de borst nauwelijks kan bewegen – wat vooral bij een grotere borst belangrijk is. Alle producten worden in eigen huis ontwikkelt en in eigen fabrieken vervaardigt.

 

De sportbeha´s van Anita Active zijn leverbaar in drie verschillende Support levels.

 

Waarom een Anita active sportbeha?

Sport is een belasting voor de borst. Bij hardlopen beweegt de borst bij iedere pas ongeveer negen centimeter – omgerekend naar een 1000 meter loop betekent dat 84 meter! Bij deze bewegingen ontstaat schade aan het huidweefsel.

Een functionele sportbeha van Anita fixeert de borst, zodat deze nauwelijks op en neer beweegt. Anita sportbeha´s ondersteunen, fixeren en vormen optimaal. Speciaal bij grotere borsten voldoen de Anita sportbeha´s aan de hoogste functionele eisen zoals ondersteuning en vorm.

 

Een sportwetenschapper van de universtiteit van Portsmouth heeft aangetoond dat een goed ondersteunende sportbeha het bewegen van de borst voor 74% opvangt, waar een normale beha de beweging slechts met 38% reduceert.

 

Wist je dit al?

De borst bestaat uit vet- en bindweefsel, niet uit spieren. Daarom kunnen, na verslapping, ook oefeningen niet meer helpen de oorspronkelijke vorm te herstellen.

Leave a Reply